Skip to content

Coronasucces: Hoe The Gyros Club in een bewogen jaar de Grote Markt in Den Haag veroverde

by Micky on

Sinds 14 november 2019 heeft Den Haag er een nieuwe hotspot bij: The Gyros Club. En hoewel de afgelopen maanden op zijn minst bijzonder waren, is het bedrijf een daverend succes.

Na Eigenaar Pascali Topaloudis noemt het concept een ‘Mediterrasian Streetfood Club’: op de kaart vinden gasten niet alleen gyros en andere Griekse signatures; je kunt er tevens terecht voor allerlei exotische streetfood-gerechten en unieke cocktails.

Wie er binnenkomt kan niet om het groene velvet-meubilair en de opvallende cocktailbar heen. Knallende neon-letters met de tekst ‘Fuck social media, I am dope in real life’ sieren de muur. Daarmee is één ding zeker: The Gyros Club is Instagrammable!

Sinds de opening leveren we talloze gepersonaliseerde producten die bijdragen aan de doeltreffende merkbeleving, waaronder:

Doordat we lage aantallen produceren en de producten vervolgens op afroep uitleveren, worden kostbare cash en ruimte bespaard. Zo kunnen ze hun middelen inzetten voor het allerbelangrijkste: groei.


Biodisposables

Het opschalen en verder ontwikkelen van take-away concept DADAWAN 2GO werd de nieuwe kerntaak. Met succes, want al snel stonden de mensen ook digitaal in de rij voor de gerechten. Om de mensen thuis ook de DADAWAN-ervaring te laten beleven, levert The Branding Club ecologisch verantwoorde verpakkingen, uiteraard voorzien van ludieke uitingen van het horecamerk. De producten worden door Bidfood op voorraad gehouden en op afroep in heel Nederland uitgeleverd. Zo is DADAWAN klaar voor de toekomst en kan het bedrijf ongehinderd doorgroeien.

 


Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Met doeltreffende branding laat jij ook de juiste indruk achter bij je gasten. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ga in gesprek met een expert.