Skip to content

De huisstijl van TAKE

by Micky on

Meet the concept 

TAKE is een Duits fastfoodrestaurant dat voor iedereen toegankelijk is! Voor de jongste, de vleesfanaat of als je een veggie liefhebber bent. Ze zijn gespecialiseerd in hun uitgebreide assortiment hamburgers en hun bekende Ribburger! Voordat je hem wilt eten, moet je eerst het sappige bot verwijderen en kun je genieten van de beste sappige burger die je ooit zult proeven!

Before the magic 

De ondernemers van TAKE stonden in de startblokken met hun concept. Het startpunt om een succesvol merk en het beste burgerrestaurant van Duitsland te worden, begint bij een volledige huisstijl inclusief logo, stijlelementen en uiteindelijk packaging. Behalve de naam TAKE hebben onze inhouse-designers alles ontworpen om de visuele storytelling waar te maken. 

Het idee om voor iedere burger een karakter te maken, was een ding dat zeker was. Iedere illustratie representeert daarom een andere burger zodat iedereen zich kan herkennen in een karakter.

Ook werd er nagedacht over de lange termijn: uiteindelijk gaan de illustraties gebruikt worden in een stripboek, zodat de karakters het verhaal van de personage kunnen vertellen.  

How we made them wooow 

Pakket: Complete Brand

Voor het lettertype is er gekozen voor een font dat bold (dikgedrukt) en duidelijks. In eerste instantie lijkt het op een normaal font, zoals de burgers lijken op normale burgers, het lettertype is flashy en in your face voor een heldere communicatie. Het font is extended version, wat betekend dat het lettertype breed uit elkaar getrokken is. Dat sloot perfect aan bij het gevoel bij TAKE en het soort bedrijf dat ze zijn. 

De illustraties representeren de diverse soorten burgers. Zo is er gekozen voor een personage met sigaar voor de rokerige burgers en een hippie voor de vegetarische burgervariant.  

Bij de keuze voor de kleurenpallet is er rekening gehouden met de wensen van TAKE, zoals de verticale strepen en groene kleur, voor een moderne en sportieve look.  

About the branding 

Met hun herkenbare merk dat een speelse maar sportieve uitstraling heeft, wordt TAKE het nummer 1 burgerrestaurant van heel Duitsland! 

Met kennis met - en proef -Mr Drip, Cheesy, Spicy, TAKE, Veggie, Smoky en Chicken.

 

Brandbook TAKE

 

 


Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Met doeltreffende branding laat jij ook de juiste indruk achter bij je gasten. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ga in gesprek met een expert.